Usluge

Poresko savetovanje

TPA je najveća konsultantska kuća iz oblasti poreskog savetovanja u Austriji i među najjačim u Srbiji. Kvalitetno savetovanje na području poreskih pitanja zahteva detaljno poznavanje pravnih propisa, kao i sposobnost tačne procene situacije i potreba klijenata. Naši poreski savetnici sposobni su da dovoljno rano identifikuju poreske rizike i mogućnosti za poresku optimizaciju, i na taj način svojim klijentima pruže visokoprofesionalne usluge.
Pregled

Poslovno savetovanje

Kada pružamo savetodavne usluge, naš fokus je da postignemo ostvarive pogodnosti za svoje klijente. Da bi se firma uspešno nosila sa svim izazovima sa kojima se suočava, bez obzira na njenu veličinu, prateći i transparentan program razvoja je od ključnog značaja za nas.
Pregled

Računovodstvo

Za privredna društva postaje sve značajnije da svoje kapacitete usmere na razvijanje svoje osnovne delatnosti – a u mnogim slučajevima računovodstvo nije jedna od njih. Za takva društva usluga eksternog računovodstva omogućava štednju energije i kapaciteta.
Pregled

Revizija

Osim revizija i pregleda godišnjih finansijskih izveštaja, TPA Revizija vam nudi i ostale usluge revizije za posebne namene i ostale usluge uveravanja, kao i stručno znanje u oblasti poslovnog savetovanja i međunarodnog računovodstva (MSIF/MSFI za MSP).
Pregled