Karijera

ZAŠTO TPA SRBIJA?

TPA Srbija je deo TPA grupe koja posluje u 12 zemalja sa preko 30 kancelarija i preko 1700 zaposlenih. TPA grupa je nezavisan član „Baker Tilly Europe Alliance“ i zahvaljujući toj činjenici u stanju je da svojim klijentima obezbedi mrežu savetnika za poreska pitanja, revizore i konsultante, koja je rasprostranjena po celom svetu. Na ovaj način, zaposleni TPA Srbija stiču mogućnost da dobiju znanja, ekspertizu i prakse koji prevazilaze lokalne okvire.

Smatramo da jednu kompaniju najbolje opisuju ljudi koji su u njoj zaposleni. Upoznajte gospodina Bojana Žepinića, rukovodećeg partnera u TPA Srbija i OVDE saznajte kako g. Žepinić opisuje dobar timski rad.

Takođe, od naše Monike Andrić Vučićević, koja je partner u TPA Srbija i rukovodilac odeljenja za računovodstvo, OVDE saznajte po čemu se TPA Srbija izdvaja od drugih konsultantskih kompanija.

Filozofija kompanije TPA Srbija se zasniva na dugoročnom planiranju, pa želimo da sa Vama podelimo VIZIJU TPA grupe kroz prizmu našeg partnera za region, gospodina Thomas Haneder-a, koji je odgovoran za tržišta Albanije, Bugarske, Srbije i Hrvatske.

Zašto postati deo našeg tima?

Dinamičan posao i mogućnost ličnog razvoja su glavne perspektive u TPA Srbija. Svaki zaposleni ima priliku da razvija karijeru čiji intenzitet razvoja najviše zavisi od njegovog interesovanja i zalaganja. Svesni smo da izvanredni rezultati proizlaze iz predanog rada visokoobrazovanih stručnjaka, te je razvoj zaposlenih jedan od važnih benefita koji naša kompanija omogućava.

Naš HR prepoznaje sklonosti i sposobnosti članova tima. Uz odgovarajuće obuke i treninge, a u saradnji sa mentorima, radi na poslovnom razvoju svakog zaposlenog. Važno je da svaki član tima individualno napreduje kako bi celokupan TPA tim postizao izuzetne rezultate.

Trudimo se da kroz neformalne aktivnosti kreiramo motivišuću radnu atmosferu. Saznajte OVDE koji je naš jedan od kreativnih načina za postizanje dobre radne atmosfere.

Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju na: hr@tpa-group.rs

Dobro nam došli!

 

Stalno otvorene pozicije:

Senior Accountant

Senior poreski konsultant

Otvorena pozicija:

Administrativni asistent

Manager / Team Leader in Accounting