Naša filozofija

TPA Grupa sebe vidi kao vašeg partnera – na vašem nivou – partnera na koga možete da se oslonite u svakom trenutku. Za nas, istina predstavlja sledeće:

Samo oni koji komuniciraju na ravnopravnim osnovama i koji se mogu identifikovati sa svakim projektom naći će rešenje koje im najviše odgovara. To je ono što mi podrazumevamo pod pojmom poslovanje licem u lice, i upravo to radimo. I stalno tako, na regionalnom i na međunarodnom nivou. Na poljima pružanja saveta o porezima, računovodstva, revizije i davanja saveta opšte prirode.

Poslovanje licem u lice. Zbog toga što je klijent ono o čemu vodimo računa.

Mi govorimo vaš jezik, upoznati smo sa poslovanjem koje vodite i ozbiljno želimo da rešavamo vaše brige. Na osnovu toga izrađujemo zajedno sa vama rešenje koje vam najviše odgovara i pomažemo vam da ga sprovedete. Naši stručnjaci znaju kako da osete situaciju u kojoj se nalazite, znaju da čitaju između brojki i znaju da se istovremeno usredsrede na najvažniji aspekt: vaš uspeh.

Nije važna veličina. Važne su vaše brige.

Da li tražite partnera koji će voditi računa o vašem računovodstvu, koji će se suočiti sa strateškim odlukama ili se pripremati za reviziju. Za nas u TPA u žiži su vaše potrebe. Mi volimo izazove. Mi smo u svom radu  pouzdani i kreativni i možemo da obezbedimo brza i kompetentna rešenja. Ovo važi za mala i srednja preduzeća kao i za grupe privrednih društava ili javne institucije.

Lokalni, regionalni, međunarodni. Sa partnerom koji je uvek pored vas.

Gdegod smo potrebni našim klijentima – nikada nismo daleko. Vi na lokalnom planu imate koristi od saveta vrhunskog  kvaliteta i individualne podrške.

TPA Grupa je nezavisan član „Baker Tilly Europe Alliance“ i zahvaljujući toj činjenici u stanju je da svojim klijentima obezbedi mrežu savetnika za poreska pitanja, revizore i konsultante, koja je rasprostranjena po celom svetu.

Mreža „The Baker Tilly International“ u ovom se trenutku sastoji od 126 nezavisnih članova u 148 zemlji i ukupno zapošljava 38.600 lica u 706 kancelarija. Na taj način ona je među prvih 10 globalnih konsultantskih mreža.

Prostor za razvoj. Stimulišemo pojedinačno napredovanje.

Oni koji rade u TPA svakodnevno postižu vrhunski učinak u svom radu. Podržavamo ih u njihovom stalnom razvoju. U tom cilju uglavnom obezbeđujemo, pored širokog raspona mogućnosti za napredovanje u karijeri i dalje obučavanje: prostor za njihov pojedinačni razvoj. Jer, ljudi jedino mogu da razvijaju svoje sposobnosti ukoliko su srećni na svom radnom mestu i ukoliko je radno okruženje pozitivno.

.              TPA Grupa: naše lokacije u centralnoj i jugoistočnoj Evropi

.               TPA vesti: Poreski i finansijski ažurirani podaci iz regiona centralne i istočne i jugoistočne Evrope

 

Etički kodeks kompanije TPA Srbija