Expo Real 2019

16. септембра 2019 | Vreme čitanja: 2 min

Najveći evropski sajam nekretnina i ulaganja u Evropi sinonim je za umrežavanje, tržišnu orijentaciju i vredne poslovne kontakte. Na površini od 64.000 kvadrata, u šest dvorana, više od 1.700 izlagača predstavlja svoju ponudu u oblasti nekretnina. Učesnici EXPO REAL-a predstavljaju celokupni opseg industrije nekretnina.

Stručnjaci iz više od 25 zemalja na štandu za nekretnine B2.131!

Radujemo se što ćemo vas dočekati u Expo Realu, zajedno sa Baker Tilly International. Pored stručnjaka za nekretnine iz Austrije i Baker Tilly eksperta iz Njemačke, pridružiće nam se stručnjaci TPA iz naših kancelarija u 11 zemalja centralne i jugoistočne Evrope, kao i eksperti za nekretnine i savetnici iz različitih firmi Baker Tilly International mreže iz celog sveta.

Moći ćete se povezati sa stručnjacima za nekretnine iz internacionalne mreže Baker Tilly: Prošle godine konsultanti iz više od 25 zemalja – Nemačke, Velike Britanije, Luksemburga, Rusije, Španije, Švajcarske, Ukrajine, Danske, Holandije, ali Ujedinjenih Arapskih Emirata… – bili su prisutni na našem štandu B2.131. Saznajte više o našoj međunarodnoj mreži nekretnina!

Naši stručnjaci za nekretnine raduju se susretu sa Vama!

Upoznajte TPA grupu kao i obično u hali B2, štand 131. Možete iskoristiti našu snažnu lokalnu i međunarodnu mrežu i naše bogato iskustvo u strukturiranju i implementaciji složenih projekata u oblasti nekretnina. Da biste ugovorili pojedinačne sastanke, obratite se svom ličnom kontaktu u TPA ili pošaljite e-mail na: service@tpa-group.at