Francesca Lagerberg novi CEO mreže Baker Tilly International

14. јуна 2022 | Vreme čitanja: 1 min

 

Sa zadovoljstvom najavljujem Frančesku Lagerberg kao novog, glavnog, izvršnog direktora naše mreže. Frančeska je počela sa radom 1. juna. Iz naših brojnih razgovora, drago mi je da vas obavestim da je spremna da krene u akciju.

Frančeska ima više od 25 godina iskustva u profesionalnim uslugama, do nedavno je bila na poziciji globalnog lidera u Grant Thornton International-u gde se specijalizovala za prekograničnu i međunarodnu poslovnu podršku. Ranije je intenzivno radila u porezima i bila je čest komentator na televiziji, radiju i u štampi o globalnim ekonomskim kretanjima i snazi različitih mišljenja.

Njeno imenovanje završava šestomesečnu potragu za novim izvršnim direktorom nakon odluke Teda Verkadea da preuzme širu lidersku ulogu u svojoj profesiji. Ted je bio u našem upravnom odboru 19 godina.

Komisija za izbor izvršnih direktora i naš odbor bili su impresionirani Frančeskinim upravljanjem globalnim mrežnim ekosistemom. Ona ima bogato iskustvo u radu kako na nivou preduzeća tako i na nivou globalne mreže. Frančeska donosi sveže razmišljanje i oštar uvid dok krećemo u uzbudljivo novo poglavlje naše mreže.

Uveren sam da će uz Frančeskino vođstvo i kolektivnu moć naše mreže, Baker Tilly International podržati našu ulogu da inspirišemo klijente i ljude da kreiraju hrabro sutra.

 

Alan Whitman