Kompanija TPA Srbija učestvovala na panelu na temu ESG-a u Nišu

3. јуна 2024 | Vreme čitanja: 1 min

U cilju širenja aktivnosti i promociji zelene transformacije, kompanija TPA Srbija je učesvovala na događaju u Nišu u Naučno tehnološko parku na temu ESG-a. Događaj je organizovan od strane Business Intelligence Institute-a u partnerstvu sa NTP Niš, KLER Niš, kompanijama Tridonic i Zumtobel Group, kompanijom Benetton, Renomia i Procredit.

Zašto su ESG strategija i akcije „must to have“, a ne „nice to have“ je bila tema drugog panela na kome su učestvovali naš Bojan Žepinić, rukovodeći partner, TPA Srbija i Aleksandra Raca, Belgrade office and International Business Director kompanije Renomia Serbia i Dragana Ristić, Head of HR, Zumtobel Group Serbia.

ESG kao tema postaje sve važnija, kako sa aspekta konkurentnosti kompanije, lanca snabdevanja, kreditnog zaduživanja, ali zakonske regulative, a sve ovo ukazuje na važnost diskusije na panelu kojim je moderirala Ivanka Novaković. Na panelu se razgovaralo o najvećim izazovima u praksi, glavnim ciljevima ESG strategije, najvećim dilemama generalnog direktora u vezi sa ESG-om, socijalnoj perspektivi i podršci zajednici i mnogim drugim pitanjima iz ove zanimljive i aktuelne oblasti.

Nakon formalnog dela, na networking koktelu mnogobrojni gosti direktori i predstavnici kompanija iz Niša i okoline su imali lepu priliku da se upoznaju sa učesnicima na ovom događaju, razmene mišljenja i ostvare nove kontakte.

TPA Srbija zahvaljuje svim partnerima na velikoj i profesionalnoj podršci da se ovaj događaj u Nišu uspešno realizuje.