Novi partneri TPA Grupe

12. јула 2021 | Vreme čitanja: 2 min

Ponosno vam predstavljamo naše nove partnere iz različitih zemalja Centralne i Istočne Evrope! Ove TPA zemlje su imenovale nove partnere koji će ih vodili kroz godine koje su pred nama. Čestitamo svim novim partnerima TPA Grupe!

 

Novi partner u TPA Austrija:

Florian Petrikovics

Florian Petrikovics je poreski stručnjak za nekretnine i pravo privatnih fondacija. U vrlo kratkom roku završio je dva fakulteta: pravo na Univerzitetu u Beču i poslovnu administraciju na VU (Bečki univerzitet za ekonomiju i poslovanje). Pored toga, Florian je završio specijalni kurs za finansijsko krivično pravo na Akademiji javnih računovođa, a jedan je i od urednika časopisa „Immo aktuell“ i specijalizovani predavač i autor.

 

Novi partner u TPA Slovenija:

Mojca Mlakar

Mojca Mlakar radi već 13 godina za TPA u Ljubljani (Slovenija). Rođena je u Sloveniji gde je i studirala na Univerzitetu u Ljubljani, a svoj profesionalni fokus je stavila na računovodstvo, PDV i obračun zarada. Pored toga, Mojca Mlakar radi i na savetovanju međunarodnih klijenata o direktnim i indirektnim porezima, kao i na pitanjima radnog prava.

 

Novi partner u TPA Austrija:

Peter Hofmann

Peter Hofmann je iskusni poreski savetnik koji je specijalizovan za oblasti pravnog strukturiranja preduzeća, sukcesije preduzeća i za pokretanje preduzeća. Pored toga, kompanijama daje savete u vezi sa automatizacijom / digitalizacijom računovodstva. Peter je i autor, govornik i predavač na Univerzitetu primenjenih nauka za menadžment i komunikacije.

 

Novi partner u TPA Austrija:

Lukas Bernwieser

Lukas Bernvieser je specijalista za reorganizaciju, ali i lokalno i međunarodno poresko pravo. Između ostalog, on je i specijalni govornik i autor brojnih publikacija. Pre nego što se pridružio TPA kompaniji, dugi niz godina je radio za međunarodnu kompaniju za reviziju i poresko savetovanje u Beču, ali i kao govornik u oblasti poreskih zakona i poreske politike.

 

Novi partner u TPA Češka Republika:

Tomáš Podškubka

Tomáš je specijalista za procenu, strukturiranje transakcija, projekte spajanja i poslovno savetovanje. Takođe je i predavač na Fakultetu za finansije i računovodstvo Ekonomskog univerziteta u Pragu i urednik brojnih stručnih publikacija.