Održan događaj “Strateški ekonomski razgovori”

4. октобра 2021 | Vreme čitanja: 1 min

U periodu od 30. septembra do 2. oktobra, u hotelu Kempinski Adriatic u Hrvatskoj, održan je događaj „Strateški ekonomski razgovori“. Ovaj godišnji poslovni događaj je imao za cilj da učesnicima predstavi investicione i tržišne trendove u Jugoistočnoj Evropi, kao i da omogući povezivanje stručnjaka iz regiona koji bi na taj način razmenili iskustva i znanja o novim poslovnim mogućnostima.

Pored zvaničnog dela koji se sastoji od panel diskusija i uvodnih govora, učesnici su imali i dovoljno vremena za umrežavanje u opuštenoj atmosferi ove hrvatske regije.

U okviru panel diskusija razgovaralo se sa istaknutim donosiocima odluka iz biznisa i politike, preduzetnicima, rukovodiocima, visokim predstavnicima realnog sektora i privrednih komora, stručnjacima iz različitih ekonomskih sektora i predstavnicima medija iz Jugoistočne Evrope i zemalja sa nemačkog govornog područja.

Organizatori “Strateških ekonomskih razgovora” su bili nevladino poslovno udruženje SEEBDN – Mreža za razvoj poslovanja jugoistočne Evrope, sa sedištem u Beču i TPA Grupa, jedna od vodećih austrijskih kompanija za poresko savetovanje.