Prezentacija poreske Tech platforme: TPA Connect aplikacija

22. новембра 2021 | Vreme čitanja: 2 min

Konsultantska kompanija TPA je 4. novembra predstavila svoju novu komunikacionu platformu „TPA Connect App”, koja predstavlja prekretnicu u oblasti digitalizacije kompanije TPA. TPA je do sada komunicirala sa svojim klijentima samo licem u lice, dok je ideja bila da u budućnosti svoje usluge upotpuni istim kvalitetom i profesionalnošću, ali digitalno i na individualnoj osnovi. Aplikacija TPA Connect povezuje ljude i podatke i pruža bolju kontrolu i optimizaciju tokova posla koji predstavljaju izazov za mnoge kompanije. Sa svojom novom komunikacionom platformom, kompanija TPA je učinila veliki korak ka povećanju efikasnosti u budućnosti.

Vreme je za digitalno poslovanje licem u lice!

Nakon što su goste dočekali TPA partneri Karin Fuhrmann, Veronika Seitveger i Robert Lovrecki, Andreas Pichler, projektni i IT menadžer u TPA je predstavio najvažnije karakteristike i prednosti aplikacije TPA Connect. Nakon toga je Florian Ilgen održao uvodni govor na temu „Digitalni način razmišljanja: Kako profitirati od digitalne transformacije sa pravim stavom!“. Približno 300 učesnika pratilo je događaj preko MS Teams Stream-a.

Digitalno umesto komplikovanog!

Inovativna „TPA Connect aplikacija“ čini komunikaciju između klijenata i savetnika još efikasnijom. Značajno pojednostavljuje međusobnu razmenu podataka i na taj način predstavlja sledeći važan korak ka individualnoj saradnji između kompanije i klijenata. Prednosti su očigledne: dostupnost celokupne dokumentacije 24/7, jednostavan prenos i mogućnost zajedničkog i istovremenog rada sa klijentima na važnim dokumentima. Proces odobravanja je efikasniji i sprovodi se uz striktno poštovanje bezbednosti podataka. Aplikacija je besplatna za klijente kompanije.

TPA Partner Veronika Seitveger je bila odgovorna za implementaciju TPA Connect i ovom prilikom istakla: „TPA Connect ima mnogo prednosti za naše klijente. Oni imaju koristi od ogromnog pojednostavljenja kada je u pitanju rukovanje podacima, kao i od smanjenja ponekad veoma dugotrajnih procesa. Pored toga, analize koje su od interesa za poslovno planiranje za preduzetnike, na primer, mogu se kreirati i pritiskom na dugme kada su relevantni podaci dostupni”. Karin Furman, partner i član tima za upravljanje u TPA, dodaje: „Naše aktivnosti u domenu digitalizacije poreskog sektora vidimo kao napredne i pokušavamo da iskoristimo sve prednosti koje su dostupne našim klijentima kroz digitalizaciju“.

 

Šta aplikacija TPA Connect zapravo radi za vas?

Naš digitalni stručnjak Andreas Pichler vam za 20 minuta pokazuje novu poresku platformu: Pridružite mu se na njegovom putovanju i otkrijte sve prednosti koje vam nudi TPA Connect App!

Dodatne informacije o aplikaciji TPA Connect možete pronaći na:

www.tpa-connect.app