TPA Austriji dodeljena nagrada “Najbolji poreski savetnik za reorganizaciju”

23. јуна 2021 | Vreme čitanja: 1 min

Poreske nagrade 2021: Poreski savetnik za reorganizaciju

Poreski savetnik Gottfried Sulz iz kompanije TPA Austrija, proglašen je za poreskog savetnika godine na ovogodišnjoj dodeli “Najbolji poreski savetnik za reorganizaciju”, koje su organizovali “Presse” i “ifa AG”. Ova nagrada je Austriji je od posebnog značaja za sve poreske stručnjake, s obzirom da se na osnovu broja nominacija od strane ostalih stučnjaka odlučuje kome će pripasti ova čast.

Sedmi put zaredom, „Die Presse“ i „ifa AG“ organizovali su izbor za poreskog savetnika godine u Austriji. Prestižna industrijska nagrada dodeljena je 8. juna 2021. u Sofiensaelen u Beču, u skladu sa zvaničnim propisima za održavanje ovakve ceremonije.

Gottfried Sulz, poreski savetnik godine 2021

Gottfried Maria Sulz, partner u TPA, primio je nagradu i ovim putem istakao: „Izuzetno sam počastvovan što sam primio nagradu za poreskog savetnika godine i što je TPA i ove godine nagrađena nekom od prestižnih nagrada. Ovakvo priznanje za mene predstvlja posebnu čast jer je dodeljeno na osnovu broja nominacija od ostalih stručnjaka iz industrije. Stoga bih želeo da iskoristim priliku da se zahvalim svojim klijentima na poverenju, a takođe i svom timu na velikoj posvećenosti i kvalitetnom radu.”

Čestitamo Gottfriedu Sulzu, poreskom savetniku godine!