TPA Poljskoj i stručnjacima kompanije Baker Tilly TPA dodeljena nagrada EuropeProperty CEE

17. марта 2021 | Vreme čitanja: 2 min

Stručnjaci TPA Poljska i savetnici kompanije TPA Baker Tilly su ponovo nagrađeni u domenu industrije nekretnina. Nagrada u kategoriji Poreski i finansijski savetnik tokom 13. dodele nagrada za Centralnu i Istočnu Evropu, pripala je specijalistima iz poreskih i finansijsih timova ovih kompanija.

Ovogodišnja teška situacija izazvana pandemijom COVID-19 uticala je, ne samo na investitore i njihove poslove, već i na savetnike koji nadgledaju izvršenje investicija.

„Naš rad sa investitorima u oblasti nekretnina odvija se na više nivoa. Pružamo podršku u oblasti finansijskog, poreskog i pravnog savetovanja, kao i usluge procene i posredovanja, ali i sveobuhvatne usluge računovodstva i izveštavanja. U praksi se uključujemo u projekat u fazama pre same transakcije, pružajući pomoć kupcu ili prodavcu da identifikuje i vrednuje rizike povezane sa planiranim projektom. Naš interdisciplinarni i iskusni tim stručnjaka garantuje efikasnost, sigurnost i udobnost u svakoj fazi procesa transakcije”, rekao je Vojciech Sztuba, rukovodeći partner kompanije TPA Poljska.

Vredi napomenuti da nagradu za poreskog i finansijskog savetnika dodeljuje nezavisni žiri, koji uključuje ključne predstavnike industrije, kao i vodeće investitore. Ovaj žiri odabrao je i nagrađivao osobe, institucije i projekte koje su prošle godine odlikovale najveća vrednost, jedinstveni kvalitet ili značajne razmere.

„Želeli bismo da se zahvalimo i čestitamo svim zaposlenima u našem poreskom i finansijskom timu na ovogodišnjem odlikovanju, kao i da izrazimo zahvalnost našim klijentima na ukazanom poverenju. Hvala vam, radujemo se još zanimljivijim zajedničkim projektima”, rekao je Maciej Krokosinski, partner u sekoru revizije i poslovnog savetovanja, Baker Tilly TPA.