TPA Rumunija: Rast u 2021. i proširenje tima partnera

21. јануара 2022 | Vreme čitanja: 2 min

TPA Rumunija je ostvarila snažan rast svog poslovanja od 10% u 2021. Sa ukupnim prometom većim od 6,5 miliona evra i preko 160 zaposlenih koji rade u kancelarijama u Bukureštu i Klužu, TPA Rumunija je učvrstila svoju poziciju jedne od 7 najboljih profesionalno uslužnih firmi u Rumuniji u 2021.

„Ovaj uspeh smo postigli tako što smo razborito odgovorili na tržišta rada u Rumuniji i prilagodili se hibridnom modelu rada (naizmenično između rada od kuće i rada u kancelariji). Zajedno sa našim klijentima, identifikovali smo specifične prednosti među ubrzanim promenama koje su nametnute našoj industriji kao rezultat pandemije. Digitalizacija i povećani obim usluga u domenu poslovnog savetovanje će ostati visoko na našem dnevnom redu i u 2022.“, objašnjava Jan Glas, izvršni partner u TPA Rumunija.

 

Novi partner: Klaudija Bratu, revizor u Bukureštu

TPA Rumunija je takođe najavila da će ojačati svoje redove unapređenjem Klaudije Bratu na poziciju partnera u odeljenju za reviziju i savetovanje u kancelariji firme u Bukureštu. Klaudija Bratu se pridružila firmi 2006. godine i nastavila da razvija impresivan portfolio zadataka vezanih za reviziju u dugoj listi industrija, uključujući građevinarstvo, poljoprivredu, logistiku, distribuciju, proizvodnju i farmaciju.

„Čestitam Klaudiji Bratu na postizanju ove važne prekretnice u njenoj karijeri. Od kada se pridružila našem timu, Klaudija je pokazala strast i entuzijazam, postala je izuzetan saradnik, istovremeno pokazujući posvećenost svojim kolegama i klijentima i zadržavajući fokus na kvalitetima po kojima se TPA Rumunija ističe“, kaže Kristina Petresku, partner u TPA Rumunija.

„Zajedno sa Klaudijom Bratu, TPA Rumunija sada ima 11 partnera u svojim kancelarijama u Bukureštu i Klužu. Veoma sam ponosan što smo uspeli da promovišemo novog partnera iz našeg postojećeg fonda talenata. To pokazuje našu stalnu posvećenost pružanju razvojnih mogućnosti našim kolegama kad god se za to ukaže prilika“, dodao je Žan Glas.