TPA Srbija 10 godina sa vama

30. јуна 2022 | Vreme čitanja: 1 min

TPA Srbija 10 godina sa vama!

Kompanija Tpa Srbija, deo TPA Grupe, je sinoć, u lepom ambijentu Podrum Wine Art-a restorana na Dorćolu, sa svojim klijentima i zaposlenima proslavila deceniju poslovanja u Srbiji.

U neformalnom druženju, podsećanju na sve uspehe i najavom novih aktivnosti, prisutnima su se obratili Bojan Žepinić, rukovodeći partner TPA Srbija i Thomas Haneder, partner u TPA Grupi.

TPA je jedna od vodećih kompanija koje se bave računovodstvom, poreskim i poslovnim savetovanjem, revizijom i obračunom zarada u Srbiji, ali i u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

TPA Grupa Vam, pored Srbije, stoji na raspolaganju u Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Poljskoj, Republici Češkoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Mađarskoj. Više od 1.700 zaposlenih koji rade na 30 lokacija u 12 zemalja vode brigu o vašim potrebama i problemima.

TPA Grupa je putem Baker Tilly Internacionalne mreže odlično povezana na globalnom nivou i zbog toga smo u mogućnosti da pružimo kvalitetne usluge u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta.

Hvala svim dragim gostima i kolegama što su nam svojim prisustvom uveličali ovaj jubilej!