Uspeh TPA kompanije na takmičenju “Accounting Firm 2020”

11. децембра 2020 | Vreme čitanja: 2 min

Vrhunska računovodstvena firma za 2020. u Češkoj

TPA, kao vodeća konsultantska kompanija koja posluje u oblastima poreskog savetovanja, računovodstva i revizije, svrstana je među tri najbolje kompanije na takmičenju “Računovodstvena firma za 2020. godinu” koja dodeljuje nagrade kompanijama i pojedincima koji posluju u oblasti računovodstva. Svečano proglašenje rezultata ove godine održano je u formi “online” gala večere u utorak 1. decembra. Jana Vítková i Petr Karpeles su preuzeli nagradu za kompaniji TPA Češka.

 Računovodstvena firma sa digitalnim uslugama

„Duboko cenimo nagradu za računovodstvenu firmu godine i ovu nagradu smatramo priznanjem našeg rada. Posebno smo zadovoljni što su se naši napori u digitalizaciji, koju su započeti pre više od deset godina, pokazali kao pravi put. U vreme pandemije, ovo je postalo još očiglednije. Digitalizacija ne samo da štedi vreme i resurse naših klijenata, već im pruža važnu prednost u obliku instrumenata za suočavanje sa ograničenjima tokom pandemije“, rekla je Jana Vítková, TPA partner odeljenja za računovodstvo u kompaniji TPA Češka.

O nagradi

Praktično svaka korporacija koja ispunjava kriterijume za nominaciju može da se prijavi na takmičenje za “Računovodstvenu firmu godine”, koja se sprovodi pod pokroviteljstvom Komore ovlašćenih računovođa i Unije računovođa Češke u organizaciji Wolters Kluwer. Neki od uslova za prijavljivanje su pružanje računovodstvenih usluga kao glavne delatnosti na teritoriji Češke Republike tokom najmanje pet godina, ali i demonstracija ekonomske stabilnosti. Žiri bira tri najbolja učesnika na osnovu pristiglih prijava, uzimajuću u obzir podatke o svakoj kompaniji, kao i reference njihovih klijenata.