Belgrade Youth Fair 2024

18

април 2024
Ušće SC, Cineplexx

Print

18.04.2024 – 19.04.2024

Prijava

TPABeograd
Makedonska 30, (Eurocentar)
11000 Beograd

 

Počni karijeru sa najboljim poslodavcima u Srbiji! Iskoristi šansu!

Imaš priliku da se povežeš sa mnogobrojnim kompanijama i tako sebi obezbediš praksu ili zaposlenje, ali i stekneš mnogobrojna znanja za koja ćeš dobiti besplatan sertifikat.

Belgrade Youth Fair predstavlja najveći karijerni događaj, koji je već godinama najznačajniji projekat za razvoj mladih u ovom delu Evrope i na kome svake godine učestvuje više hiljada studenata i diplomaca iz cele Srbije i regiona u želji da se upoznaju sa najboljim poslodavcima i učine pravi korak u svojoj karijeri.

Ideja projekta je razvoj mladih ljudi kroz povezivanje sa poslodavcima, uspešnim ljudima i institucijama. Ovime želimo da poboljšamo kvalitet života današnje omladine, da ulažemo u njihovu budućnost, a uostalom i da napravimo korak kojim bismo zadržali mlade potencijale i buduće stručnjake u našoj zemlji.

U skladu sa tim, osnovni cilj manifestacije jeste pružanje poslova i praksi diplomcima kao i neformalne edukacije kroz predstavljanje rada učestvujućih kompanija i institucija, kao i kroz radionice/predavanja najvećih domaćih stručnjaka kojima bi oni stekla nova teorijska znanja i praktične veštine koja će im pomoći da razviju uspešnu karijeru.

 

Publikacije

Sustainability Report 2022