Gostujuće predavanje kompanije „TPA Srbija” – Poresko planiranje u poslovnom odlučivanju

28

септембар 2022
Beograd

Print

Gostujuće predavanje kompanije „TPA Srbija” – Poresko planiranje u poslovnom odlučivanju

28.09.2022 – 28.09.2022

PRIJAVA

Ekonomski fakultet u Beogradu

 

Drage koleginice i kolege, Centar za saradnju sa privredom vas poziva da prisustvujete gostujućem predavanju kompanije TPA Srbija na temu „Poresko planiranje u poslovnom odlučivanju” koje će se održati 28.09.2022. godine u 14 časova u slušaonici 16.

Neretko se značajne poslovne odluke donose bez prethodnog sagledavanja poreskih implikacija, što kao posledicu može imati nepovoljan poreski tretman. S druge strane, ukoliko je sastavni deo procesa odlučivanja i poresko planiranje, kompanije mogu ostvariti značajnu poresku uštedu. Kako u Srbiji još uvek nije dovoljno razvijena svest o poreskom planiranju, na ovom predavanju će biti reči o nečemu što u značajnoj meri tek dolazi. Kroz praktičan primer, slikovito će biti prikazano kako se poreskim planiranjem ostvaruje značajna ušteda, što je zahtevan, ali i vrlo zanimljiv proces.

O ovoj temi će govoriti Bojan Lukić, menadžer u poreskom odeljenju i Jelena VesićHR Generalist.

TPA je jedna od vodećih kompanija koje se bave računovodstvom, poreskim i poslovnim savetovanjem, revizijom i obračunom zarada u Srbiji, ali i u Centralnoj i Istočnoj Evropi. TPA grupa pored Srbije, posluje u Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Poljskoj, Republici Češkoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Mađarskoj i ima više od 1.700 zaposlenih koji rade na 30 lokacija u 12 zemalja.

TPA grupa je putem Baker Tilly internacionalne mreže savršeno povezana na globalnom nivou i zbog toga je u mogućnosti da pruži kvalitetne usluge u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta.

 

Prijavi se OVDE

Publikacije

Sustainability Report 2022