James Thornley imenovan za rukovodioca sektora revizije TPA Srbija

26. октобра 2021 | Vreme čitanja: 1 min

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je kompanija TPA Srbija imenovala gospodina James-a Thornley-a za novog rukovodioca sektora revizije. James ima preko 30 godina iskustva u oblasti revizije, finansijskog izveštavanja i poslovnog savetovanja kako u realnom sektoru, tako i u bankarskom sektoru, ali i u reviziji izveštaja projekata međunarodnih donora. James-ova ekspertiza je upotpunjena dugogodišnjim iskustvom na rukovodećoj poziciji u jednoj od kompanija velike četvorke.

James je angažovan da podrži razvoj i rast revizorske funkcije kompanije TPA u Srbiji. TPA Srbija je posvećena povećanju prisutnosti u ovoj oblasti poslovanja i verujemo se da će James-ovo angažovanje osnažiti postizanje naših ambicija, kako u pogledu rasta poslovanja, tako i u povećanju kvaliteta rada sektora revizije, kao i upravljanju rizicima u ovom ključnom sektoru.

James odlično poznaje ekonomske prilike u regionu, budući da je učestvovao u brojnim projektima u Srbiji, Crnog Gori, Republici Srpskoj, Federaciji Bosne i Hercegovine, kao i u Hrvatskoj.

Formalno obrazovanje je stekao na Univerzitetu u Birminghamu, a svoju profesionalnu biografiju je upotpunio sa preko 40 formalnih i neformalnih treninga.

Vodeći se iskustvom i znanjem gospodina James-a, sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama doprineti daljem razvoju i rastu komanije TPA Srbija.