Karin Furman je proglašena za poreskog savetnika godine u Austriji

15. маја 2015 | Vreme čitanja: 2 min

Karin Furman je pobednik u kategoriji „Nekretnine i građevinska industrija“

Karin Furman je izglasana za pobednika u kategoriji „Nekretnine i građevinska industrija“. „Vrlo sam srećna što sam izabrana za poreskog savetnika 2015. godine. Htela bih da iskoristim priliku da se zahvalim svojim klijentima na ukazanom poverenju u mene i svojim kolegama na njihovoj neverovatnoj posvećenosti radu“, rekla je Furman.

Nagrada: Znak održivosti kvaliteta

Za Rudolfa Švarca, izvršniog direktora listova „Die Presse“ i „WirtschaftsBlatt“, nagrada za najboljeg poreskog savetnika je znak održivosti kvaliteta i pečat kvaliteta za industriju u celini. „Po mišljenju mojih klijenata, dobitnici nagrada su najbolji u Austriji“, istakao je Švarc pred oko 500 članova publike.

Žiri

Pored organizatora, glavni finansijski direktor kompanije IMMOFINANZ, Birgit Nogler, direktor kompanije Wienerberger, Hajmo Šeuh, direktor Erste Bank Austria, Tomas Uer, advokat iz Freshfields, Konrad Gruler, Thomas Malot, direktor Sektora građevine Privredne komore, Kristof Kraus, direktor Stiftungsverband (Zadruga privatnih fondacija), kao i dugogodišnji direktor u Ministarstvu financija i predstavnik vlade za tržište kapitala, Wolfgang Nolc su činili stručni žiri.

TPA Horwath: Brojke i činjenice

TPA Horwath jedna je od vodećih kompanija u oblasti računovodstva, poreskog savetovanja i revizije u Srbiji kao i u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Imamo oko 1.000 zaposlenih u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj Republici i Mađarskoj, a od skoro i u Albaniji.

Naše usluge uključuju računovodstvo, poresko i finansijsko savetovanje i reviziju. Najviši nivo profesionalnosti, trajno razvijanje naših sposobnosti i praktične primene i razumevanje specifične situacije i potreba naših klijenata važna su odlika našeg rada.