Kompanija TPA Horwath je započela saradnju sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu

20. новембра 2015 | Vreme čitanja: 1 min

Career opportunities
Kompanija TPA Horwath je i zvanično započela saradnju sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Planirani su brojni zajednički projekti u narednoj godini: studentske prakse, program zapošljavanja, gostujuća predavanja naših eksperata, sponzorstva itd.

TPA Horwath – odlično mesto za rad

Uspeh, konstantan rast i fokus, ključni su faktori za profesionalni razvoj. Naš tim ozbiljno se posvećuje edukaciji i profesionalnom razvoju za dobrobit klijenata. Ključ našeg uspeha leži u visokokvalificiranim i motivisanim ljudima koji uvek međusobno sarađuju, kako bi usluge koje pružamo bile izvanredne.

TPA Horwath jedna je od vodećih kompanija u oblasti računovodstva, poreskog savetovanja i revizije u Srbiji kao i u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Imamo oko 1.000 zaposlenih u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj Republici i Mađarskoj, a od skoro i u Albaniji.

11 zemalja. 1 kompanija.

Naše usluge uključuju računovodstvo, poresko i finansijsko savetovanje i reviziju. Najviši nivo profesionalnosti, trajno razvijanje naših sposobnosti i praktične primene i razumevanje specifične situacije i potreba naših klijenata važna su odlika našeg rada.