TPA na prvi pogled. Portret.

Osnovana je pre više od 35 godina u gradu Langenlois u Donjoj Austriji. TPA je danas jedna od vodećih kuća stručnjaka za poreska i pitanja revizije u Austriji. Grupa TPA je uspela da se izgradi i učvrsti kao uspešan igrač u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Kompanija u Srbiji i inostranstvu.

 TPA je među vodećim savetodavnim kompanijama za poreze i reviziju u Srbiji.  

Pored Srbije, Grupa TPA takođe radi u deset drugih zemalja u centralnoj i jugoistočnoj Evropi: u Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Češkoj, Poljskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Mađarskoj. Ukupno, ova grupa kompanija ima više od 1.000 zaposlenih na 27 lokacija.

Naše usluge. 

Ukratko, filozofija TPA jeste: „Poslovanje licem u lice“. U smislu razmišljanja i delovanja zaposleni u TPA ostaju uz klijenta što je bliže moguće. Njihov se rad odlikuje pružanjem stručnog znanja na licu mesta, vrhunskim know-how i poznavanjem i razumevanjem čitavog niza raznih delatnosti. 

Posebno stručno znanje eksperata TPA obuhvata, između ostalog, široko stručno poznavanje oblasti nekretnina, osnivanja i reorganizacije privrednih društava, modela nasleđivanja u privrednim pravnim strukturama, kao i u oblasti zakona o radu, zapošljavanju i penzionisanju.

TPA Grupa:

Regionalni koreni. Mreža u celom svetu.  

TPA grupa je nezavisan član „Baker Tilly Europe Alliance“ i zahvaljujući toj činjenici u stanju je da svojim klijentima obezbedi mrežu u celom svetu savetnika za poreska pitanja, revizore i konsultante.

Zbog naše povezanosti sa mrežom „Baker Tilly International“, 11 zemalja nezavisne TPA Grupe savršeno je povezano na globalnom nivou i u stanju smo da pružamo usluge visokog kvaliteta u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta. 

Mreža „The Baker Tilly International“ u ovom se trenutku sastoji od 165 nezavisnih članova u 141 zemlji u kojima ukupno radi 28.000 lica u 745 kancelarija, što čini da je ona među prvih 10 globalnih konsultantskih mreža.

Istorijat TPA. 

TPA (izvorna skraćenica za: Treuhand Partner Austria) osnovana je 1979. godine u Langenlois / Donja Austrija. Kompanija je brzo rasla – u 1990. godini broj zaposlenih je već porastao na 65. Početkom 1990-ih godina kompanija je počela da se širi na centralnu i jugoistočnu Evropu. 

Nezavisna TPA Grupa danas posluje u jedanaest zemalja. Kao posledica članstva u „Crowe Horwath International“, naziv brenda je početkom 2005. godine promenjen u „TPA Horwath“. 

Jesen 2016. godine obeležila je sledeći važan korak u razvoju „TPA“, jedne od vodećih austrijskih savetodavnih poreskih i revizijskih kompanija: u svih 11 zemalja u centralnoj i jugoistočnoj Evropi Grupa je sada nezavisan član Baker Tilly Europe Alliance pod nazivom sopstvenog brenda, „TPA“.

Zbog naše povezanosti sa mrežom „Baker Tilly International“, 11 zemalja nezavisne TPA grupe savršeno je povezano na globalnom nivou i TPA je u stanju da pruža usluge visokog kvaliteta u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta.

Još uvek nezavisna kompanija, TPA je sada jedna od najvećih poreskih savetodavnih i revizorskih firmi koja uspešno posluje u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

 

Preuzmite profil kompanije TPA (9/2016)