Poreski savetnik 2020. godine: 2 nagrade za TPA stručnjake

26. јуна 2020 | Vreme čitanja: 2 min

Najbolji austrijski poreski savetnici za 2020. godinu

Šesti put zaredom „Die Presse“ i ifa AG organizovali su izbor „Poreskog savetnika godine“. Ova prestižna nagrada u poreskoj industriji dodeljena je 4. juna 2020. godine u bečkoj svečanoj hali, Sofiensaele, u skladu sa svim propisima uzimajuću o obzir trenutne okolnosti. Bilo je to posebno veče za TPA kompaniju, koja se bavi poreskim, savetodavnim i revizorskim uslugama, jer su njena dva partnera, Gunther Lang i Klaus Scheder, dobili nagrade u svojim kategorijama.

Gunther Lang najbolji savetnik za nekretnine i izgradnju

Stručnjak za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom, Gunther Lang, našao se na samom vrhu u kategoriji „Nekretnine i građevinarstvo“, u okviru koje je TPA već nekoliko puta osvajao nagrade. Gunther Lang je ovim povodom izjavio: „Posebno mi je drago što je TPA ponovo uspeo ovde. Ova nagrada za mene predstavlja i potvrdu i motivaciju da nastavimo da sledimo trenutni put i budemo apsolutno posvećeni pružanju kvalitetnih usluga našim klijenatima“.

Najbolji regionalni poreski savetnik u Koruškoj

U kategoriji “Regional Allrounder“  dominirao je Kaerntner poreski savetnik i TPA partner, Klaus Scheder.

„S našim klijentima se susrećemo oči u oči i svakodnevno im se potpuno posvećujemo. Činjenica da su nas izabrali za poreskog savetnika godine je divan kompliment “.

Nagrade za poreske savetnike 2020

Ono što je bilo posebno kod ove nagrade je to što su samo kompanije i preduzetnici imali mogućnost da nominuju poreskog savetnika po svom izboru. Nakon podnošenja glasova, oni koji su osvojili najveći deo istih,  podvrgli su se kritičkoj proceni visoko kvalifikovanog žirija. Od više od 12.000 nominacija izabrani su najbolji od najboljih u industriji u sedam predmetnih kategorija.

 

PDF: Tpa Austria best tax advisor real estate Klagenfurt 2020