TPA Bugarska proširuje poslovanje u domenu pružanja pravnih usluga

23. октобра 2020 | Vreme čitanja: 2 min

TPA Bugarska je uspostavila partnerstvo sa advokatskom kancelarijom „Savov & Partners“ (S&P Partners) u Sofiji i na taj način proširila svoje pravne usluge u Bugarskoj. Sa Valentinom Savovom i njegovim timom, TPA će se pozicionirati kao vodeća poreska i advokatska kompanija u Bugarskoj.

Respektabilni bugarski advokat Valentin Savov sa velikim uspehom radi više od 15 godina za vodeća pravna lica za pravno savetovanje u Bugarskoj, Japanu i Holandiji. On je rukovodeći partner advokastke kancelarije „Savov & Partners“ od 2006. godine. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u pravnim službama u Bugarskoj, od sada će igrati važnu ulogu i u TPA timu kao partner u TPA Bugarskoj i na taj način ojačaće odeljenje za pravne usluge.

Thomas Haneder, Partner u TPA Grupi je izjavio „Ovo partnerstvo je prekretnica za nas. Gospodin Valentin Savov je izuzetan stručnjak koji je dobro poznat u Bugarskoj. Jasan je signal da naš snažni fokus leži na visokokvalitetnim uslugama. Imati Valentina kao Partnera u kompaniji znači da jačamo svoje snage u poreskom i pravnom sektoru. Zajedno gradimo veliku budućnost za naše klijente”.

Valentin Savov, S&P Partners, rekao je: „Veoma smo uzbuđeni što smo udružili snage i stručnost sa tako renomiranom kompanijom kao što je TPA. Siguran sam da će naša sinergija stvoriti veliku vrednost i koristiti našim klijentima“.

Činjenice i podaci o TPA Bugarska i “Savov & Partners”.

TPA je vodeća kompanija za poresko savetovanje i reviziju. Njen spektar usluga uključuje poresko i poslovno savetovanje, reviziju i pravne usluge. Pored Bugarske u kojoj posluje od 2008. godine,  TPA Grupa je aktivna u još 11 zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope: Austriji, Albaniji, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Crnoj Gori, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji.

“Savov & Partners” je advokatska kancelarija iz Bugarske sa međunarodnom reputacijom u oblasti poreskog savetovanja, M&A, B&F i drugim pravnim oblastima.

Više informacija možete pronaći na veb lokaciji TPA Bulgaria.

Kontakt