TPA je osvojio nagradu za nepokretnosti po 7. put

17. јуна 2019 | Vreme čitanja: 2 min

U Berlinu su 23. maja dodeljeni najjači brendovi u industriji nepokretnosti Evrope. Ovo je već sedmi put da Grupa TPA osvaja kategoriju “Konsultanti nepokretnosti Austrije” i počastvovana je time da je najjači brend za nepokretnosti u Austriji.

Stručnjaci za nepokretnosti, Leopold KühmayerRenate Pilz i Josipa Kozić primili su nagradu u ime Grupe TPA. Na osnovu opštih pozitivnih vrednosti, ovaj brend je dobio rejting kao posebno “uspešan” i onaj “kome se veruje”.

Nešto o dodeli brenda evropska nekretnina

Institut Eureb hvali naš brend sledećim rečima: Ne postoji niko drugi osim Grupe TPA kada ste u potrazi za konsultantom za nepokretnosti u Austriji. Najveća snaga ove kompanije koja se bavi porezima i konsaltingom jesu sledeće vrednosti:

  • uliva poverenje
  • kvalitetna realizacija
  • lično iskustvo

Više od 300 donosilaca odluka bilo je prisutno gala događaju u Berlinu, čime su odali počast dobitnicima nagrada i pridružili se proslavi ovog događaja. Peter Eggers i Andreas Griesbach iz Baker Tilly u Nemačkoj su bili među gostima i proslavili su nagradu sa nama.

Nagrađeno stručno znanje o nepokretnosti

Grupa TPA se karakteriše stručnim znanjem na području nepokretnosti i naši stručnjaci duboko i detaljno poznaju region centralne i jugoistočne Evrope i zbog toga je naša kompanija takođe ove godine bila počastvovana sledećim nagradama: Karin Fuhrmann iz TPA Austrija je dobila nagradu kao ‘Najbolji poreski savetnik za nepokretnosti u 2019‘ po treći put, a prilikom dodele nagrada HOF za 2019 Grupa TPA je bila imenovana kao Najbolji tim poreskih savetnika i finansijskih savetnika u 2019, kao što su i TPA Srbija, TPA Poljska i TPA Češka Republika osvojile nagrade CIJ kao Najbolji poreski i finansijski savetnik.