TPA Srbija je postala punopravni i ekskluzivni član Baker Tilly International

25. септембра 2020 | Vreme čitanja: 2 min

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je TPA Srbija, članica TPA Grupe i jedna od vodećih kompanija u oblasti računovodstva, poreskog savetovanja i revizije u Srbiji, septembra 2020. godine postala punopravni član Baker Tilly International.

Na ovaj način, dosadašnja uspešna saradnja TPA Grupe sa Baker Tilly Europe mrežom je proširena i na globalni nivo. Mreža Baker Tilly International je aktivna u 146 zemalja, broji preko 36.000 zaposlenih u 742 kancelarije i rangirana je u TOP 10 na svetu u domenu poslovnog savetovanja i revizije.

Zahvaljujući saradnji TPA Srbija sa mrežom Baker Tilly International, 12 zemalja nezavisne TPA grupe osnažiće svoje kapacitete za prekogranične projekte. Na ovaj način, TPA Srbija je u mogućnosti da pruži kvalitetne usluge u svim glavnim poslovnim centrima i regionima sveta. Sa druge strane, pristupom globalnoj mreži, TPA Srbija je u prilici da osnaži lokalnu podršku partnerima sa kojima Baker Tilly posluje na i globalu”, izjavio je Bojan Žepinić, rukovodeći partner TPA Srbija.

Verujemo da iza dobrih savetodavnih usluga stoji jaka mreža. Kroz našu saradnju sa Baker Tilly mrežom, radimo rame uz rame sa grupom istomišljenika koji se poput nas prihvataju izazova i pružaju podršku uspešnoj realizaciji projekata  klijenta.  Članstvo Srbije u mreži pruža mogućnost da našim klijentima omogućimo direktne komunikacione kanale i podršku u donošenja odluka, pružajući im pristup vrhunskim međunarodnim savetnicima”, rekao je Thomas Haneder, rukovodeći partner za region JIE u TPA Grupi.

Oduševljen sam što proširujemo našu saradnju sa kompanijom TPA Srbija i ujedno im želim dobrodošlicu. Imamo dugogodišnju vezu sa TPA Grupom i uveren sam da će punopravno članstvo kompanije TPA Srbija omogućiti dalji razvoj naše mreže širom Balkana”, izjavio je Ted Verkade, CEO, Baker Tilly International.

Više informacija u vezi sa punopravnim članstvom kompanije TPA Srbija u okviru mreže Baker Tilly International možete dobititi na office@tpa-group.rs.

Kontakt