TPA Group je dobitnik REAL ESTATE AWARD 2020. koju dodeljuje EUREB institute

10. јуна 2020 | Vreme čitanja: 1 min

 

Drago nam je da Vas obavestimo da je 28. maja 2020. godine održana prestižna ceremonija dodele nagrada “Brand Diamond” za najsnažnije brendove u segmentu nekretnina koji posluju na tržištu Evrope. Već osmi put zaredom, TPA Group, kompanija za poresko i poslovno savetovanje, kao i računovodstvo trijumfovala je u kategoriji “Strongest Brand: Austria Consultants”. Ove godine se dodela nagrade za nekretnine 2020. se odvijala digitalno putem onlajn striminga.

Leopold Kuehmayer, partner TPA Group i stručnjak za nekretnine je povodom pobede izjavio sledeće: „Zaista smo srećni zbog osvajanja prvog mesta. Već decenijama veoma snažno nastupamo na tržištu nekretnina na međunarodnom nivou. Doslednost i autentičnost, kao i kvalitet naših saveta su ono što brend TPA Group čini tako posebnim“.

O nagradi za brendove u segment nekretnina

Ova analiza tržišta se sprovodi od strane EUREB institute, platforme za finansijsko i reputaciono vrednovanje brendova u sektoru nekretnina, jednom godišnje od 2009. godine. Svake godine se evaluira 1600 brendova u 47 zemalja. U Austriji je preko 7000 stručnjaka iz industrije anketirano u vezi više od 150 kompanija. Više o „Rangiranju brendova 2020“ možete pronaći na: www.reb.institute

 

Kontakt