TPA Group je dobitnik REAL ESTATE AWARD 2020. koju dodeljuje EUREB institute

10. јуна 2020

 

Drago nam je da Vas obavestimo da je 28. maja 2020. godine održana prestižna ceremonija dodele nagrada “Brand Diamond” za najsnažnije brendove u segmentu nekretnina koji posluju na tržištu Evrope. Već osmi put zaredom, TPA Group, kompanija za poresko i poslovno savetovanje, kao i računovodstvo trijumfovala je u kategoriji “Strongest Brand: Austria Consultants”. Ove godine se dodela nagrade za nekretnine 2020. se odvijala digitalno putem onlajn striminga.

Leopold Kuehmayer, partner TPA Group i stručnjak za nekretnine je povodom pobede izjavio sledeće: „Zaista smo srećni zbog osvajanja prvog mesta. Već decenijama veoma snažno nastupamo na tržištu nekretnina na međunarodnom nivou. Doslednost i autentičnost, kao i kvalitet naših saveta su ono što brend TPA Group čini tako posebnim“.

O nagradi za brendove u segment nekretnina

Ova analiza tržišta se sprovodi od strane EUREB institute, platforme za finansijsko i reputaciono vrednovanje brendova u sektoru nekretnina, jednom godišnje od 2009. godine. Svake godine se evaluira 1600 brendova u 47 zemalja. U Austriji je preko 7000 stručnjaka iz industrije anketirano u vezi više od 150 kompanija. Više o „Rangiranju brendova 2020“ možete pronaći na: www.reb.institute

 

Kontakt