Evo kako da prodate ili kupite kompaniju, a da zaista budete učesnik tog procesa

26. септембра 2019 | Vreme čitanja: 1 min

TPA u saradnji sa vodećim ekspertima iz oblasti razvoja poslovanja kroz kupovinu i prodaju kompanija pokreće prvi ciklus edukacija za vlasnike i generalne direktore koji treba im pomogne da budu ravnopravni učesnici u složenim transakcijama. Cilj ovih edukacija je da kroz otvorene razgovore sa ekspretima i vlasnicima, koji su kroz ovakve procese prošli, demistifikuje situacije prodaje i kupovine i da ih pripremi za tranzcije koje se sve češće javljaju na tržištu Srbije.

Predavači su vodeći eksperti koji su bili deo transformacija vlasništva iz oblasti pravnih, poreskih, finansijskih i bankarskih savetovanja, a koji rade u TPA, Four Legal, ASEE, Delmax, Biznis Market i Kappa Star group.

Edukacije predviđaju šest radionica koje će se održavati od 16 do 20 sati, u formi prezentacija studija slučajeva od strane eksperata, kao i prezentacija iskustva vlasnika odnosno direktora koji su prošli kroz proces promene vlasničke strukture kompanije. Prva radionica biće održana 10.oktobra 2019. u  16 sati u prostorijama Adizes SEE u Beogradu.

Edukacije su namenjene vlasnicima i suvlasnicima kompanija, kao i generalnim i izvršnim direktorima.  Biće reči o tome kada se odlučiti i kako odabrati target, svim fazama M&A procesa, proceni vrednosti kompanije ili njene bitne imovine, o vrstima Due Dilligence i posebno osetljivom postakvizicijskom periodu.

Kontakt