Novi u Crnoj Gori: TPA partner Dušanka Ivović

12. децембра 2018 | Vreme čitanja: 2 min

Od decembra 2018. godine Dušanka Ivović je, kao partner u Crnoj Gori, ojačala TPA grupu. Odgovorna je za osnivanje kancelarije u Podgorici (Crna Gora), čime se uspešno nastavlja ekspanzija kompanije u oblasti pružanja usluga poreskog savetovanja i usluga revizije.

TPA Partner Dusanka Ivovic , TPA in Podgorica, Montenegro
TPA Partner Dušanka Ivović , TPA Podgorica, Crna Gora

Crna Gora proširuje pružanje usluga državama na Balkanu

Dana 7. decembra 2018. godine, potpisan je ugovor u kancelariji TPA u Beču, čime se otvara put TPA grupi u Crnoj Gori. Tomas Haneder TPA partner koji je, između ostalog, odgovoran i za Crnu Goru, rekao je sledeće: „Pridruživanjem Dušanke Ivović proširuje se domen našeg poslovanja za naše klijente na Balkanu. Dušanka odlično razume tržište Crne Gore i vrhunski je stručnjak“. Saradnja je zasnovana na znanju („know-how“), dugogodišnjem iskustvom i inovativnim idejama novog TPA partnera.

Pre pridruživanju TPA, Dušanka Ivović je bila aktivna u industriji više od 20 godina i bila je izuzetno uspešna u Crnoj Gori radeći u više firmi iz „Velike četvorke“. O novoj poziciji kaže: „Radujem se što sam deo rastuće TPA grupe i razvoju novih puteva za firmu u Crnoj Gori“.

Kontakt u Crnoj Gori

Trg nezavisnosti 3
Podgorica
Tel: +38269074612

Lokalnim i međunarodnim investitorima i kompanijama sada mogu biti direktno pružene usluge u Podgorici u oblasti poreskog savetovanja, revizije i poslovnog savetovanja.

Bojan Zepinic (TPA Serbia), Manuela Ponesch-Urbanek (TPA Austria), Dusanka Ivovic (TPA Montenegro), Thomas Haneder (TPA SEE), Monika Andric (TPA Serbia)

TPA, pionir u industriji

Već 1993. godine, Austrijska poresko-savetodavna kompanija TPA pokazala se kao pionir u industriji, nakon proširenja u susedne zemlje Centralne i Istočne Evrope. Prva kancelarija van Austrije otvorena je u Mađarskoj, a zatim i u Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Albaniji, a sada i u Crnoj Gori.