Revizorski tim Moore Stephens se pridružio TPA Poljskoj

2. новембра 2020 | Vreme čitanja: 2 min

Spajanje sa revizijom Moore Stephens u Poljskoj

Formalno spajanje tima revizije “Moore Stephens” sa konsultantskom kompanijom TPA Poland, koja je član Baker Tilly mreže realizovano je 2. septembra 2019. godine. Prema zaključenom sporazumu, preko 60 stručnjaka iz Moore Stephens za poreze, računovodstvo i reviziju, pridružilo se timovima za poresko savetovanje, reviziju, računovodstvo i obračun zarada kompanije TPA Poljska, čije je sedište u Varšavi. Kao rezultat spajanja, sa timom od više od 270 stručnjaka i prometom koji je premašio 13,5 miliona evra u 2019. godini, TPA Poljska se svrstava među najveće i najdinamičnije konsultantske kompanije u razvoju.

Konkurentsko tržište konsaltinga u Poljskoj

Poljsko tržište konsaltinga pripada visoko konkurentnom i modernom sektoru privrede. Tamošnji klijenti očekuju sveobuhvatan i višedimenzionalni pristup. Kompanije koje pružaju usluge u ovoj oblasti pripadaju najvećim stručnim organizacijama koje nude inovativna rešenja koja kreiraju stvarnu vrednost za klijente. Za naše savetnike su u budućnosti jake profesionalne kompetencije jednako važne kao i poznavanje modernih tehnologija. To zahteva kombinovanje prognoza o budućim potrebama klijenata sa sposobnošću kontinuiranog ulaganja u održavanje konkurentnosti ponuđenih usluga. Pridruživanje revizije Moorea Stephensa kompaniji TPA Poljska, poboljšava se opseg naših savetodavnih kompetencija i istovremeno se povećava naša sposobnost za tehnološku transformaciju “, rekao je Wojciech Sztuba, rukovodeći partner, TPA Poljska.

Sjajn spoj za dinamičan rast

„Srećni smo zbog ovog važnog spajanja. Spoj kompetencija ova dva tima i njihovih sličnih organizacionih kultura usmerenih na nove poslovne izazove i pružanje vrhunskih usluga,  osnažiće potencijale naših kompanija “, rekla je Monika Tuzimek, koja će zauzeti poziciju Partnera za reviziju i poslovno savetovanje. Partnerima TPA Poljske će se pridružiti i Iga KwaśnyI, koja će zauzeti poziciju Partnera u odeljenju za računovodstvo i obračun zarada.

Više informacija možete pronaći na TPA Poland.